Lesz nekem február végén infobol vizsgám. De nem tudok tanulni mert nincsenek kidolgozva És hogy lenne kedves valaki segiteni? Mert én semmit nem tudok
Figyelt kérdés
13. Mérőeszközök ismerete.
PC-ket kell javítania.
– Milyen eszközöket és műszereket használna a hiba feltárása során?
– Az adott eszközzel milyen jellemzőt mérne meg?
– Milyen módon gondoskodik az ESD védelem feltételeiről a javítás során?
20. UPS-ek hibái, készülék méretezése.
– Ügyfél panaszkodik, hogy gyakoriak a rövid időtartamú áramszünetek, ezért meg kell oldani a szünetmentes áramellátást az irodájában.
– Milyen adatokat gyűjt be, mielőtt javaslatot tesz a készülék(ek) méretére, technológiájára?
– Akkumulátort cserél UPS-ben. Milyen módon kezeli a kiszerelt akkumulátorokat, ha azok „eltakarítását” is Önre bízzák?
2020. jan. 22. 23:09
1/3 anonim válasza:
Azért nem tudsz semmit, mert láthatóan lusta vagy. Február vége az még több mint egy hónap. Bőven van időd kidolgozni, talán még meg is tanulsz egy csomó mindent közben.
2/3 anonim válasza:
Nekem érettségi után 4 évvel jutott eszembe, hogy tovább szeretnék tanulni és le akarom tenni a matek emelt érettségit. Persze már mindent elfelejtettem, de 2 hónap intenzív felkészüléssel csináltam egy 60%-osat a nulláról, és nem vagyok zseni. Úgyhogy neked is menni fog, ha nem szarsz bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!