Miért nem tudok fejlődni a PUBG-ben?

Ezzel én is így vagyok, én már elengedtem. R6S-ben gold tetejéig is eljutottam, igaz csapattal de ott is általában én voltam a legjobb. A pubg viszont olyan szinten nem adta, hogy egyszerűen feladtam. Nem éri meg 20 percet lootolni azért hogy az első enemy megöljön, ebbe így nincs nekem semmi élvezet. Meg azt tapasztaltam, hogy az enemy a 3-4x-es ak-t is meg tudja fogni én meg max a holos/reddotos vectorral és m4-el tudok boldogulni. Azokkal is csak közelre.
Mostanában inkább apexezek. Tudom nagyon más a két játék, de az apexet valahogy tudom élvezni és jobban adja pedig ott még nagyon kezdő vagyok.

Ez amúgy a legtöbb játékban így van, egy idő után kiégsz belőle.
Szerintem a magyarázat az az, hogy kezdetben még mindenki "tapasztalatlan" volt, aztán az idő előrehaladtával egyesek jobban mások kevésbé fejlődtek az adott game-ben.
Az R6-al én is ugyan így vagyok, korábban mindig goldban voltam, egészen level 170-ig tartottam is minden season-ben a fix gold rankom. 5-10 kill mindig megvolt, persze ez mellett voltak ace körök.
Aztán szépen lassan visszaestem silverbe, legutóbb még a bronzba is belekarcoltam.
Pedig 2300 órám van a játékban, meg level 280 vagyok.
De már én is elengedtem az R6-ot :D
Igazából ez egy ördögi kör, ha nem vagy biztos magadban akkor szarabbul játszol mert félsz dolgokat bevállalni. Ez meg csak gerjeszti hogy bátortalanabb legyél. A végén meg már inkább passzívan fogsz játszani, így meg sokkal nagyobb az esélye hogy lelőnek.
Ha megnézed minden sportban legyen az szellemi vagy fizikai előbb utóbb kiégnek az emberek. Mindig jön egy fiatalabb akinek jobbak a reflexei, bevállalós stb.

Ne lootolj 20 percig.
Ugorj bele a surujebe, pl military base, pochinki, los leones, stb.
Eloszor rogton kinyirnak, de par meccs utan belejossz.
En is atestem ezen.
Ma mar egy szal pisztollyal is tulelem az elejen a meszarszeket ha figyelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!