Mennyiért tudom eladni a számítógépem?
Amerikából lett hozatva de váltok egy kicsit rosszabb gépre munkához használtam, és amit venni akarok az pont jólenne. A gép adatai:= Proci.:Core i7-980 X Extreme Edition (Hatmagos 3,33Ghz) Táp.: Antec True Power Quattro 1000W Tápegység Ház.: Sunbeam 9 Bay UV Blue Acrylic Case Alaplap.: Neharagudjatok de nemtudom... Szerintem ez: [link]
Videókártya.: Ati radeon HD4770
Ram.: 4 GB DDR3 1600 Mhz Corsair x2 (2 van belőle)
Az egyik haver megvette volna 39000ft.- (Harminckilencezer) Forint ért Nemadtam elneki mert valami nagyon nagy összeget fizettünk (mert a beszállítás és van rajta 3 év garancia nemegész 1 hónapja vettük)
Hm... 22 evesen erthetsz a dollarhoz, de most nem ez a kerdes.
Ezt a gepet baratok kozt is siman 250e ert lehetne elpasszolni (sot, mit baratok, csaladtagok!)
(Amugy, kb 400e, azthiszem - most nem szamolok utanna pontosan, de kb.) (de ha a maffia kovetelne is hogy most azonnal fizess, akkor sem menne epeszu ember 250 ala...)
Szoval, en szerintem ne ad el - mert "jo lesz ez meg", foleg a 3d szerkeszteshez.
Viszont! komolyan gondold az azzal a haveroddal a kapcsolatod, aki 39000-et kinalt erte - mert o pontosan tudja, mennyit er, es le akar huzni (mondjuk, en ugy fogalmaznak, hogy meg akar lopni, de a lenyeg ugyanaz...)
Szoval, egy majdnem felmillios gep boldog tulajdonosa vagy - olyan haverokkal korulveve, akik "gazdag amcsi rokonokkal rendelkezo idiota"-nak gondolnak. -_-!
Gondolj bele, rokonaid elkuldtek neked a leheto legjobbat! Szerintem becsuld meg - 22 evesen mar nem vagy gyerek, szerintem azert megerted hogy azert ez "nem semmi".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!