Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ismer valaki olyan laptot...

Ismer valaki olyan laptot hűtőt, aminek állítható a hőmérséklete?

Figyelt kérdés

Egyet találtam ami 0-35°C között állítható.Sajnos nem találtam többet, ez viszont 56 ezer forint.Ennyit nem adnék érte, mert nem érné meg nekem viszont ha valaki ismer ilyet ami olcsóbb akkor megköszönném ha küldene egy linket vagy egy nevet a termékről.Ha van valakinek tapasztalata ilyen hűtővel arra is kíváncsi lennék.

Köszi előre is!

2020. jan. 12. 12:26
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
A sima ventilátor nem hűt. Csak elfújja a meleg levegőt, szobahőmérsékletűt juttatva a helyére, így maga a gép nem melegszik túl. Ami ilyen drága az vagy vízhűtés, vagy egy mini klíma. Azok valóban hűtenek.
2020. jan. 12. 12:34
 2/2 A kérdező kommentje:
Igen elvileg ebben is termosztát van és állítható a hőmérséklete de az 56 ezer forint sajnos valóban sok érte.20-25 ezer forintot érne meg nekem egy ilyen azért érdeklődöm,hogy hátha valaki ismer hasonló terméket ilyen árkategóriában.
2020. jan. 12. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!