Photoshopon hány pixeles kép mutatja jól facebook borítóképen?
Neked meg mi bajod?
Fejtsd már ki normálisan a problémád/kérdésed!
Szerintem az átlagot jóval alulmúló intelligenciával is lehet értelmezni a kérdést, nem értem, ti hogyan vallhattatok kudarcot... mindegy.
A kérdésre a válasz, hogy bár a facebook 820x312-as felbontásban jeleníti meg a képet (mobilon még kisebb), érdemes ezeket az értékeket legalább másfélszeresükre szoroznod, és ebben a méretben csinálnod a borítóképed. A fönti méret ugyanis gyötrelmesen kicsi, és szerkesztett képnél eleve számolnod kell a renderelés gyérségével, ha pedig fotóról van szó, esetleg internetről töltöttről, akkor azért lesz problémás a minőség, mert a tárhelyek nem tárolják teljes minőségükben őket.
# 3 Igen, lehetne értelmezni a kérdést, ha akarnám. De nem akarom.
Aki odáig eljut, hogy itt tegyen fel kérdést, az azért jusson már el addig is, hogy ha szükség van rá, akkor néhány mondatban kifejti a kérdését, hogy pontosan mi is kavarog a kis buci fejében. Elvégre Ő vár tőlünk segítséget, és nem dolgunk minden egyes kérdésnél (IGEN, minden kérdésnél) kódfejtőket bevetni.
Egy dadaista szentenciát értelmezni nem lehet, legföljebb megsejteni, együtt rezegni vele, esetleg ráhibázni. A planétás ember papagája különb mondatokat húzgál elő egy pakli zoknicímkéből -- nem tudom, hogy ehhez képest miféle alapon minősített bárki haszontalannak akármiféle megjegyzést, de a lepontozás a zagyva trehányságnak olyasféle piedesztálra emelését jelenti, amellyel nehéz egyetérteni. Ami a kérdés vélhető irányát illeti, ez a link segíthet:
A poén az hogy a mi intelligencia szintünk van minősítve, miközben a kérdező egy nyamvadt "Köszönöm"-öt sem tudott ide írni! Akkor ezek után nincs miről beszélni... Nem fejtette ki hogy milyen problémája van, mi is lenne a pontos kérdése az emberek felé!
Nehogy már nekem, - mint általában segítőkész válaszolónak - kelljen már kitalálnom hogy mégis "mire gondolt a költő"!
Senki intelligenciaszintjét nem minősítettem, csupán arra utaltam, hogy igazán egyszerűen meg lehet érteni, mit szeretne. Én egy elírást látok benne "mutatja" -> mutatna".
A másik része.. na igen, de hát olyan kevesen köszönik meg ezen az oldalon a segítséget, hogy már igazán nem is számítok rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!