PS2 Slim [Chippelt] konzolra játék írás DVD-R?
Régi PS2-m már írtam rá régen és ment is, azonban most elhagyott az "erőm" --- Szerencsém ---
Lemez:
Maxell DVD-R 16X Teljes Felületén Nyomtatható Lemez
Szoftver:
Nero, ImgBurn, Alcohol 120%, ...
írási sebesség:
3x, 4x, 1x, 16x, 8x
Akármit próbáltam nem működik, jelenleg 5 DVD-t lőttem el.
Tehát chippes PS2-re szeretnék DVD-t írni :)
A régebben írt játékokat lejátssza még? Mert nekem is valószínűleg a chippelt PS2 slimem olvasója halt meg sajnos.... korábban simán vitte az írt lemezeket, aztán egyre kevésbé indultak el a játékok, és végül már a régebben gond nélkül elinduló játékokat se indította el, akadozva pörgette a lemezt is. :(
Írásnál próbáltam Alcohol 120%-al és ImgBurn-nel is, mindkettő működött.
Én is feláldoztam pár DVD-t, mire rájöttem, hogy valójában nem a programmal vagy a DVD lemezzel van baj, hanem a gépemben lévő DVD íróval. Egy másikkal gond nélkül meg tudtam írni a lemezt, és a PS is lejátszotta. A CD/DVD olvasód jól működik?
Az írásnál ha jól emlékszem a legjobb, ha a lemeznek megfelelő, lehető leglassabb sebességgel írod. Azt hiszem én 3-4x sebességgel írtam anno. Alcohol 120%-nál érdemes külön kiválasztani a típusnál a PlayStation 2-t.
A lemez márkája szerintem mindegy, én TDK lemezre írtam, mert az volt itthon, de a használtan vett PS2-höz Maxell DVD-re írt lemezeket kaptam, és mindegyiket gond nélkül vitte. (amíg fel nem adta a harcot...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!