130ezerért mi a legjobb laptop 2020-ban?
Venni szeretnék édesanyámnak otthoni internetezésre egy laptopot 130.000 ftig, de nem vagyok naprakész a jelen piacon.
Asus,Dell,acer,Lenovo...
Mit ajánlanátok leginkább ?
(Én asus X540LA-t néztem)
Ilyen árkategóriában én egy kb 1 éves használt laptopt vennék. Azok egész olcsók és ki leeht fogni egész jókat és van még rájuk 1-2 év gari.
Amúgy akárhogy is döntesz, sztem legyen benne mindenképp egy legalább 256GB-os SSD, 8GB RAM és legalább fullHD kijelzó. Illetve nehogy Celeron procisat vegyél, mert azok irtózatosan lassúak. Minimum i3, de inkább i5. 130-ért már lehet is kapni ilyen nem túl idős használt gépet.
Ezt ajánlom, bár netezésre lehet olcsóbbat is venni.
Hardveraprón keresgélj, nagyon f-sza használt/felújított, garanciás gép van ennyiért.
Pl ők:
Kb ezeket találtam úgy 2 perc alatt, a linkelt gépek ígéretesek lehetnek.
Egy jó állapotú Dell Latitude-el nem lesz semmi problémád évekig, nekem az pl nagyon bevált.
Ilyen áron mindenképp garis gépeket nézzél.
Ja, új gépből 130-ért csak a xart kapod sajnos.
2013-ban kaptam egy vadiúj ASUS K53S-t (már akkor is elavult, de nem voltunk gazdagok).
2015 májusban, a gari lejárta után 2 hónappal tönkrement a töltő.
2015 októberben végleg lehunyta a gép a szemeit.
A gépet megbontva tapasztaltam, hogy az akkor 2-3 éves HDD az utolsókat rúgta...
A régi bontott laptop vinyóim (minőségibb laptopokból) még mindig 100%-osak.
Az ASUS X-széria amúgy is gyenge.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!