Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Tudnátok segíteni laptop...

Tudnátok segíteni laptop vásárlással kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Szeretnék egy új laptopot vásárolni, a "régi" beadta a kulcsot. Azt nem én választottam ki, kaptam, és most nézegettem a típusokat, teljesen belezavarodtam.

Nagy igényeim nincsenek, fontos lenne hogy gyors legyen, megbízható és egy program biztosan lenne rajta (ami a korábbinál akadozott) autocad, jó lenne ha ezen nem akadna annyira. Nos kB ennyi ami nekem lényeg, nagyjából 100e tudnék rá szánni. Ilyen árkategóriában van ezeknek a feltételeknek megfelelő laptop?

Mit ajánlanátok? Melyik márka, milyen típus?

Köszönöm

2019. dec. 29. 18:40
 1/4 anonim ***** válasza:
Nincs.
2019. dec. 29. 18:49
 2/4 Derwer ***** válasza:
100%

100k-ért csak valami iszonyat gagyit kapsz.

150ért talán már van valami, de inkább 200k.

Mi a referencia gép, ami eddig volt?

Autocad amúgy nagy rendszerigényű program, ez megintcsak nem stimmel a kereteddel.

100ért keress inkább egy 2-3eves használt, business laptopot, pl Lenovo ThinkPad.

2019. dec. 29. 19:10
 3/4 A kérdező kommentje:

Jaj igen, azt elfelejtettem írni, ha kicsit drágább akkor használt is szóba jöhet ha találok a keretembe valót.

Egy Dell latitude 5480asom volt előzőleg.

Valószínűleg az is baj volt vele, hogy nagyon sok adat volt rajta, cégtől kaptam home office munkára, de eljöttem a cégtől 2 éve így már most felmondta sajnos a szolgálatot 🙂

A Dellet szerettem, lenovo is volt előtte, azt is igazából.

2019. dec. 29. 21:25
 4/4 Derwer ***** válasza:

Az a Dell 6. Generációs Intel orovival van ha minden igaz, így annyira nem régi.

Mit jelent az hogy meghalt? Nem csak a háttértár?

Belassult, a sok adat miatt? Telepítsd újra...

100ért nem fogsz jobbat kapni szerintem, csak másikat...

2019. dec. 29. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!