Projektor-mkv-film laggolás. Ötlet?
Figyelt kérdés
másodpercen belüli mikrolaggok nem folyamatos a lejátszás. Ha bekapcsolom az interpolációt a projektoron, akkor 10sec folyamatos aztán 3-4 nagyobb szaggatás. mkv a kiterjesztés, a film 23.976fps, a projektort 23fps-re állítom. Vlc player eddig a legjobb (mpc-hc,potplayert is próbáltam) próbáltam hardveres gyorsítással és a nélkül is. Próbáltam alapértelmezettre a vlc-t mp-hc-t, próbáltam a mad vr-t.
windows 10 ver.1903
proci:Intel core i5-8600K
alaplap: gigabyte aorus-z370 gaming k3
vga:gygabite geforce rtx 2080 gaming oc 8G
projektor: epson tw5210
hdd:toshiba 3.5 SataIII 64mb cache 3TB
kábel: hdmi 2.0b
Van esetleg ötlet ? Köszi.
2019. dec. 26. 13:56
1/3 anonim válasza:
Miért akarod manuálisan beállítani a projektor képfrissítését? Hagyd, hogy maga vezérelje. Bár szerintem itt nem a projektorral van a gond, hanem valami a lejátszóddal nem oké.
2/3 A kérdező kommentje:
A projektornak rögzített frissítési frekvenciája van amit az nvida vezérlőpulton lehet kiválasztani. Max 60 fps-re képes és a 23,9 fps -es film a 60 fps-en motion blur-t eredményez, ezért teszem 23-ra. Egy fórumon olvastam hogy a 23 jelenti a 23,976-at.
2019. dec. 26. 15:01
3/3 A kérdező kommentje:
letöltöttem a cccp codec pack-ot, ez lecserélte a mpc-hc saját codecjeit, és csodák csodája működik rendesen. besz@rás
2019. dec. 27. 12:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!