Ha kivettem a gépből a procit, tápot, ramokat és az alaplapot is kitakarítottam. Segítség?
Figyelt kérdés
Mindennel végeztem, stb. Viszont, ahogy a gépet újra összeraktam nincsen kép, hiába csinálok bármit is, semmi. Nem értem mi lehet a probléma.. a gép jó volt, most is ugyanúgy bekapcsol, tölt, stb, de képet nem látni.2019. dec. 25. 13:55
1/9 anonim válasza:
Ha jó volt, minek babráltad? Innen nem tudjuk megmondani, mit csesztél el rajta.
2/9 A kérdező kommentje:
Az összeszerelésnél a táp kábeleibe nem vagyok biztos, van pár, amit nem tudok hova rakni, meg van sata is.
2019. dec. 25. 14:04
4/9 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy nem tudom mi lehet. Proci megy, táp megy, videókártya is megy. De a képet nem adja le. Bekapcsolom, pörög, végzi a dolgát, de a fene se tudja mi lehet. Ramokat megcseréltem hátha. Sata rákötve, de van kettő fekete ata kábel is, ami belemegy a hdd-be meg a dvd/cd íróba. Nem tudom azokkal lehet-e valami. Vagy esetleg a videókártyával kell ilyenkor tenni vmit.. nem tudom. Ha lenne kép lehet minden jó lenne, vagy legalábbis valamit tudnék vele kezdeni. A gépen van egy kék világítófény, mikor bekapcsol, de szokott olykor piros is villogni, mikor dolgozik vmin, most azt nemigen látom. Lehet vmi nincs mégse jól van rákötve.
2019. dec. 25. 14:46
5/9 anonim válasza:
Jò ès mi mit kezdjünk ezzel a valamivel meg lehettel? Vidd szervìzbe, majd ott megmondjàk mi a baja, mi ennyi infòbòl nem fogjuk, mert kèptelensèg.
6/9 anonim válasza:
"Lehet vmi nincs mégse jól van rákötve."
Lehet.
7/9 anonim válasza:
Videokártyába néha kell plusz táp. Bele van dugva?
A videokártyába dugtad a monitorkábelt?
Alaplapba dugva se ad képet?
8/9 A kérdező kommentje:
Processzorral volt a gond és a tüskéiből pár elhajolt, de sikerült megoldani. Egyébként gpndolom azzal lesz vmi nem a rammal, alaplappal. Bekötés jó volt.
2020. jan. 5. 12:13
9/9 anonim válasza:
Hát igen, az egy kényes rész. Ügyi vag, hogy megtaláltad a hibát! 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!