Átlagos dolgokra elég ez a laptop?
Figyelt kérdés
Kinéztem magamnak egy laptopot, amit netezésre, filmnézésre, tanulmányi dolgok, beadandó házik(ppt, word) elkészítésére használnék. 4GB ram, 512gb ssd, geforce mx150, i5-8250U, Egyedül a RAM-ban nem vagyok biztos de ezekre elégnek kell lennie a 4gb-nak, nem?2019. dec. 24. 17:30
2/7 A kérdező kommentje:
Illetve mit jelent a FreeDOS? köszönöm a válaszokat előre is
2019. dec. 24. 17:34
3/7 anonim válasza:
Természetesen.
A freeDos gyakorlatilag annyit tesz, hogy rendes operációs rendszer helyett az ingyenes alternatívák legócskábbikát tették fel gyárilag, szóval ha Windows-t szeretnél, azt külön meg kell majd venned.
4/7 anonim válasza:
Szuper kis gép. Kis fogyasztású, erős processzor. A RAM jobb lenne 8GB, de 4 elég arra amit írtál.
5/7 anonim válasza:
Ezekre elég lenne, bár tartaloméhesebb böngészés könnyen megtelítheti a RAM-ot. Én biztos ami biztos alapon 8GB-ra mennék (de ez én vagyok), de 4GB-al sem valószínű, hogy aggódnod kellene.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, boldog karácsonyt és kellemes ünnepeket mindenkinek. :)
2019. dec. 25. 10:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!