Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy amint...

Miért van az, hogy amint elindítom a laptopon a WoWot, kb felakar robbani a laptop?

Figyelt kérdés

Két napja vásároltam... mivel nincs sok időm játszani, pár naponta 1-2 óra, ezért nem akartam olyan nagyon gamer szerkezetet, szóval középkategóriásat vettem.

Nvidia gtx 1050 3 gb

I5-9300H

8 gb ram

256 gb ssd

1 tb hdd

A WoW-ot átraktam ssd-re, egyébként hibátlanul fut jó minőségen, nem laggol. Viszont szinte abban a percben, hogy elindítom a játékot (vagy max rá 10-15percre) a laptop elkezd hangos lenni (sztem a venti pöröghet nagyon) illetve elkezd melegedni.

Alapjáraton néma csöndben van, amint kilépek a játékból el is csitul és kihül.

Értem, hogy nem egy vadállat gépem van, de ezt se tartom normálisnak. Ha fél nap játék után csinálná megértem, de kb 10p után csinálja.

Laptop hűtőt már rendeltem hozzá, de sajnos még 1 hét mire meghozzák.

Bármi tanács?

21L

2019. dec. 23. 14:04
 1/3 A kérdező kommentje:
Ja igen, a laptopot már "felpolcoltam" két oldalról, hogy az alja szellőzhessen.
2019. dec. 23. 14:05
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Muszaj valahogyan elvezetni a hot kis helyrol, ezt csak nagy fordulatszamon porgo venillatorokkal lehet, twljesen normalis
2019. dec. 23. 14:24
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Ezt teljesen normàlis, ha nagyon dràga gèped lenne akkor is zùgna a ventilàtor. Vagy megszokod, vagy cserèlsz pc-re.
2019. dec. 23. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!