Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Van olyan oldal, ahol ingyenes...

AnonymusAnonymus kérdése:

Van olyan oldal, ahol ingyenesen le lehet tölteni a Plants vs. Zombies nevű játékot? Mármint a Full versiont.

Figyelt kérdés
Én kerestem a Google-n, de csak olyat adott ki, hogy 60 percig játszhatok vele ingyenesen, aztán megszakítja a játékot, és utána már meg kell vennem a full versiont, hogy tovább játszhassam... :((( :S
2010. júl. 20. 11:57
 1/8 anonim ***** válasza:

warez-bb.org

pirateclub.hu

Két kedvenc warez oldalam, ott biztos fenn van.

Vagy torrentoldalakat is kereshetsz, a google is kidob párat (azokhoz kell Azureus, Bittorent vagy hasonló progi)

2010. júl. 20. 12:06
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi! Várok még válaszokat, mert én már sokkal megpróbálkoztam, de az a "limited" azaz az időhöz kötött sz@r jött be... :((
2010. júl. 20. 12:14
 3/8 anonim ***** válasza:

[link]

Google első találat volt.

2010. júl. 20. 17:49
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi!!
2010. júl. 21. 11:30
 5/8 A kérdező kommentje:
Ez is olyan!!! :(((((((((((
2010. júl. 21. 12:38
 6/8 anonim ***** válasza:

Milyen? Be írod a megfelelő kódot és max 4 perc alatt lejön. Simán le szedtem de csak neked (és becsüld meg magad felraktam ide) !:

A feltöltött fájl elérése:

[link]

2010. júl. 21. 16:51
 7/8 anonim ***** válasza:
Futtasd a crack exet is!
2010. júl. 21. 18:37
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi, már leszedtem!!! :)
2010. júl. 26. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!