Miért nem tudok minecrafton csatlakozni haverom szerveréhez?
Figyelt kérdés
Pár napja még simán ment és játszodtunk, most újra próbáltuk és nem megy, beenged ugyan lépni viszont nem tölti be a mapot látom a holdat meg a napot, de nem tölti be, haveromnál megjelenek ő látja az emberkémet egy helyben viszont egy kis idő elteltével kidob a szerverről.
Szerverfájlba online mode ki van kapcsolva, virusirtó nincs, tűzfal ki van kapcsolva, egyszerűen nem tudtunk rájönni mi változott és hogy mi lehet a probléma, próbáltuk fordítva hogy én vagyok a szerver, de ugyan ez volt. Mivel lehet a probléma? És mondom pár napja még simán tudtunk játszani, azóta nem nyultunk hozzá, nem állítottunk semmit.
2019. dec. 15. 20:44
1/2 anonim válasza:
aternos vagy hamachi? ha hamachi térj át az aternos szerverkészítőre (ingyenes). Nekem is volt már ilyen problémám egyszer a hamachin. Nem tudom biztosra összekapcsolni a dolgot csak azt mondom hogy nekem egy eléggé gagyi laptopom volt elöször (pár hónappal a hiba után teljesen elromlott a gépem) lehet hogy az a baja a gépednek hogy régi. a másik ami probléma lehet az az internet. lehet hogy túl gyenge vagy egyszerűen csak újra kell indítani a rútert. de egy pár nappal késöbb már normálisan működött minden nálam. (Bocs a fogalmazásér remélem megérte.)
2/2 A kérdező kommentje:
Uu köszi az aternos tényleg működik! :) eddig hamachival próbáltuk
2019. dec. 18. 17:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!