Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nem tudok minecrafton...

Miért nem tudok minecrafton csatlakozni haverom szerveréhez?

Figyelt kérdés

Pár napja még simán ment és játszodtunk, most újra próbáltuk és nem megy, beenged ugyan lépni viszont nem tölti be a mapot látom a holdat meg a napot, de nem tölti be, haveromnál megjelenek ő látja az emberkémet egy helyben viszont egy kis idő elteltével kidob a szerverről.

Szerverfájlba online mode ki van kapcsolva, virusirtó nincs, tűzfal ki van kapcsolva, egyszerűen nem tudtunk rájönni mi változott és hogy mi lehet a probléma, próbáltuk fordítva hogy én vagyok a szerver, de ugyan ez volt. Mivel lehet a probléma? És mondom pár napja még simán tudtunk játszani, azóta nem nyultunk hozzá, nem állítottunk semmit.

2019. dec. 15. 20:44
 1/2 anonim ***** válasza:
aternos vagy hamachi? ha hamachi térj át az aternos szerverkészítőre (ingyenes). Nekem is volt már ilyen problémám egyszer a hamachin. Nem tudom biztosra összekapcsolni a dolgot csak azt mondom hogy nekem egy eléggé gagyi laptopom volt elöször (pár hónappal a hiba után teljesen elromlott a gépem) lehet hogy az a baja a gépednek hogy régi. a másik ami probléma lehet az az internet. lehet hogy túl gyenge vagy egyszerűen csak újra kell indítani a rútert. de egy pár nappal késöbb már normálisan működött minden nálam. (Bocs a fogalmazásér remélem megérte.)
2019. dec. 17. 20:07
 2/2 A kérdező kommentje:
Uu köszi az aternos tényleg működik! :) eddig hamachival próbáltuk
2019. dec. 18. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!