Nem indul, de miéééééért?
Hali!
Vettem kb jó egy éve egy konfigot:
-Asrock Z370M Pro
-8350K
-Gtx690 (+twin turbo)
-2x4gb corsair
-600w táp
-ssd, etc, etc
3 hónapja a gép nem kapcsolt be. olyan szinten, mintha nem lenne áram alatt. bekapcs jumper rövidre zár, semmi. táp be lett mérve, minden rendben. ram kiszed, semmi. gpu kiszed, semmi. már csak a cpu maradt, de se kép, se hang. na okés. vettem egy 310es lapot, nagy sunggal átpakoltam mindent, kis mosollyal arcomon kapcsolom, és semmi...
Levittem a számtekbe, ahol persze nincs semmi hozzá így csak kísérletezni tudnak, és tippelgetni az én pénztárcámon. Át a másikba, ÉS BEINDUL A GÉP...
Itthon olyat csinált, hogy nem bootolt be, volt kékhalál, minden. Na mondom nem gáz, már csináltam is a boot usb-t, amit bepattintottam, és nem kapcsol be a gép XD XD XD
Vissza számtek. Ott az derült ki, hogy egy kisebb vga-val indul ha olyan a kedve.
Na elkezdtem olvasgatni, ahol megtaláltam, hogy a gtx690 min 650w-al megy. Nos mondom végre megvan a hiba. Vettem egy 900as tápit, tökéletesen ment a gép 2 hónapig. Tegnap kapcsolnám, és.......
Azóta nem csináltam vele semmit, mert félek, hogy az udvaron landolna.
Aki tudja mi lehet vele pls segítsen, mert amúgy szerethető kis gép lenne
Köszi: Csucsu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!