Windows 10 et telepítették a gépre és nem ismeri fel a pendrive-ot azóta, mi a teendő?
Eddig Windows 7 volt.Alapos a gyanúm hogy azért nem ismeri fel mert meg kellene változtatni a betű jelét.
Na most ezzel az a gond hogy a Windows 10 az összes angol betű felvan tüntetve particioként,az szeretném hogyan lehet azokat leszedni h csak a szükséges maradjon?!
Ennek mi köze van a betűjeknek?? És miért ez a gyanúd??
A biosba beállítottad hogy pendrive-ról bootoljon?? A pendrive bootolható?? Vagy csak ráhánytál valamit??
Ha az egered USB-s, és mivel használod, így feltételezhető, hogy nem az alaplappal van gond.
Én már jártam úgy, hogy bizonyos pendrive-ok bizonyos USB portokban nem működtek, viszont másikban igen. Esetleg kipróbálhatnád a gép összes másik USB porjában is.
Mi az hogy "az összes angol betű fel van tüntetve particióként"??? Ennyi partíciód lenne? Akkor jó kis mókát űzött veled az aki feltelepítette a Windows 10-et.
Vagy használsz valami Virtuális diszk menedzsert (Daemon Tools), ami mindig létrehoz egy újabb meghajtót, ahányszor csatolsz egy képfile-t?
Én is attól tartok h kibabralt velem.A pendrive on munkahelyi dolgok vannak.
Nincs rajta virtuális meghajtó.
Másik gép felismeri bár azon win 7 van.
Azt h 2.0 v 3.0 nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!