Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogy kérhetek unbant?

CactuS1999 kérdése:

Hogy kérhetek unbant?

Figyelt kérdés
Counter Strike Global Offensive-Ben ki lettem bannolva örökre. Hogyan kérhetek unbant? Az egész úgy történt hogy egy csaló oldal áldozata lettem, be kellett jelentkeznem steam accountal és cserebe ingyen skineket kapok, na én bele estem ebbe a hibába. Megvaltoztattak az email címemet és a jelszavamat de ezt már sikeresen vissza tudtam szerezni a steam supportnak köszönhetően, de viszont Ki Lettem Banolva CSGO-ból... Scamm miatt, mivel a profilomrol hirdették a sz@ros kis oldalukat, hogyan tudnám unbanoltatni magam?

2019. dec. 9. 22:14
 1/4 anonim ***** válasza:
64%
Sehogy.
2019. dec. 9. 22:28
 2/4 anonim ***** válasza:
67%
Sehogy, megérdemelted.
2019. dec. 10. 11:25
 3/4 A kérdező kommentje:
Ha végig olvastátok volna nem ezt mondtátok volna.Sikerült,és megkaptam az Unbannom
2019. dec. 20. 18:51
 4/4 anonim ***** válasza:
64%

De el olvastuk.

Ezek szerint a support túl engedékeny.

Ezert nem tanul senki a hibákból, es holnap is lesz másik hülye aki majd megadja az accountjat egy újabb scam oldalnak.

2019. dec. 20. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!