Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Milyen strapabíró laptopot...

Milyen strapabíró laptopot vegyek?

Figyelt kérdés

Keresek laptopot hosszútávra, amit néha magammal is vihetek, és eléggé masszív, megbízható, nem fog tönkremenni 2 év alatt.

A kritériumok.

-Használt szóba sem jöhet (kérlek ne gyertek azzal, hogy vegyek használtan 150-ért üzleti notebookot, mert nem hiszek a leharcolt, elavult hardverű sz@rokban, és ne is próbáljatok meggyőzni, hogy ezek nem leharcolt elavult sz@rok, és, hogy jobbak, mint az újak, mert mindenképp újat akarok!)

-150 ezer forintnál nem szívesen adok érte többet

-nem kell a fullos hardver, egy core i3, vagy Ryzen 3 tökéletes, általános felhasználásra kell (egy SSD és 8 gb ram, és más nem kell)

-masszív ház (lehetőleg ne tudjak belőle legyezőt hajtogatni)

-az elkövetkezendő 3-4 évben lehetőleg ne fossa össze magát

Nagyjából ennyi. Nem azt mondom, hogy állandóan hurcolászni fogom magammal, de azért havi 1-2 utat bírjon ki úgy, hogy ne hulljanak szét benne az alkatrészek csak azért, mert megemelem az asztalról.

Ilyen feltételek mellett milyen megbízhatóbb darabok vannak? Kérlek ne gyertek azzal, hogy ennyiért nem lehet megbízhatót venni, mert biztos vagyok benne, hogy a felhasználók 90%-a ennél nem áldoz többet általános felhasználásra, szóval tuti van ennyiért, a kérdés az, hogy melyik márka mely típusai?

Szorítkozzatok a kérdésre kérlek, ne kezdjetek el vitázni, és meggyőzni, hogy ez nem lehetséges, amit szeretnék, és ne álljatok nekem, ne offoljatok! (sajnos ezt le kell írnom, mert már tettem fel kérdést néhány hete erről, és akkor is szétoffolták, érdemi választ nem kaptam,csak, annyit, hogy félmilliós üzleti laptopon kívül semmit nem érdemes venni. Ezért írom, hogy ilyen válaszokat nem kérek!)

2019. dec. 8. 10:49
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!