Paybal regisztrácio?
sziasztok
tudom rossz témában raktam ki a kérdést de ki raktam abba a kategoriába ahova ez a kérdés tartozik de ott válasz nem érkezett rá és itt hátha több szerencsém van
ugy hogy BOCSI!
szoval a paybal-rol van szo
segitséget kérnénk hogy hogyan kell regisztrálni
mert ugy Halottam hogy ha valamit el rontassz akkor nem sülhet el valami jol
szoval segitsetek regisztrálni a paybal-ra egy játékban szeretnénk fizetni bankártya segitségével de ott csa a paybal elérhetö
a bankártyám OTP mastercard
semmit nem tudok hogyan mint kell regisztrálni és ha már nem tartalak fel abban is segithetnél hogy hogyan kell át utalni a kártyámrol a paybal számlámra
KÖSZÖNÖM ELÖRE IS
*paypal
Kérd meg a szüleidet(vagy idősebb testvéredet, akárkit akinek van tapasztalata a témában) hogy segítsenek, a regisztrálásban meg a vásárlásban is, kb te vagy a célközönsége a jelenleg legalális lehúzásnak ami f2p néven fut.
Vállalati kapcsolattart ....
Hivatalos utónév
Hivatalos vezetéknév ....
A vállalkozás adatai ....
Vállalkozás hivatalos neve ...
A kereskedés neve megegyezik a vállalkozás nevével
Vállalkozás telefonszáma (ez egy be pipálos dolog)
Vállalkozás címe ....
Város/falu ....
1. címsor ....
2. címsor ....
2. címsor ....
Irányítószám ....
ezekhez mit irjak ? itt a regisztrácio párat tudok belöle csak a káryát hozzá kell csatolni a paybal számlámhoz és eszt nem tudom hogyan kell
eddig értem hogy rám tartozik de hogy nyulnak le ? regisztrácio kapcsán hogy el rontok valamit
vagy ara érted hogy játékra érted hogy nekik fizetek és ezért ?
igazad volt magán személy regi is van és arra mentem és ott nem kér céges adatokat
de viszont ott is van cimsor 1 cimsor 2 ide mit kell irni ? többit aszt tudom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!