Hogy lehetne pdf fájlban levő szöveget szöveggé
konvertálni?
Figyelt kérdés
Németországból kapott anyám egy hivatalos levelet, de annyira nem tud németül hogy megértse, a szomszédnál beszkennelték pdf fájllá, de mivel nem szöveg fájl, google fordítóba nem tudom betenni.
Van egy csomó alkalmazás amivel át tudod konvertálni word szöveggé a pdf-et, akkor már menni fog szerintem.
2019. dec. 7. 07:04
2/11 anonim válasza:
#1 Csak ennyitől nem fog menni, mert attól még technikailag képekből fog állni a Word doksi is. Karakterfelismerő program kell hozzá, utána a kapott eredményt beilleszteni Wordbe, és lefuttatni rá egy helyesírás-ellenőrzést az esetlegesen hibásan felismert karakterek miatt. Ezután már be lehet adni a Google ferdítőnek.
Ha ez nem felel meg az igényidnek. Nekem pl az ABBYY FineReader jött be legjobban.
2019. dec. 7. 08:35
4/11 anonim válasza:
Míg ezt végig játszod, addig szépen bepötyöghetnéd. Persze így érdekesebb, értem én.
2019. dec. 7. 09:24
5/11 anonim válasza:
Hoppsz, beugrott. :)
Google fordító alkalmazás. Kamera. Ráirányítod és máris magyarul mutatja a ....valamit. Az életemet nem bíznám az eredményre de gyors és segít.
2019. dec. 7. 09:31
6/11 P.O.C. válasza:
#4: Mondjuk azt megnézném, hogy egy idegen nyelvű szöveget, aminek fingod sincs se a kiejtéséről se a nyelvtanjáról, mennyi idő alatt pötyögsz be. :)
Főleg a német, ahol átlag 10% magánhangzóból épül fel egy szó.
Kb betűről-betűre lehetne haladni.
2019. dec. 7. 09:44
7/11 anonim válasza:
Ha jól tudom, akkor a Word pdf fájlt is meg tud nyitni (nem tudom, melyik verziótól, nálam a Word 2019 bármilyen pdf fájlt megnyit). Akkor minek konvertálgatni?
2019. dec. 7. 12:49
8/11 anonim válasza:
Mert ez csak fénykép, nem szöveg.
2019. dec. 7. 13:18
9/11 anonim válasza:
"Mert ez csak fénykép, nem szöveg."
A kérdező írja, hogy "a szomszédnál beszkennelték pdf fájllá". Akkor mitől fénykép ez?
2019. dec. 7. 19:12
10/11 anonim válasza:
A szkenner képeket csinál a levél oldalairól, amiket az általuk használt program végül egy PDF fájlba helyezett. De attól még azok képek a szövegről.
Ott van az is a kiírt kérdésben:"de mivel nem szöveg fájl".
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!