Steam visszatérítés - hogyan?
Sziasztok!
2 napja a Sony Vegas 14 Prot, és mindent kipróbáltam, amit csak írtak, de így is borzasztóan lassú a render. Nem, nem a géppel van a baj, és egy effekt nélküli, tök egyszerű videót akartam volna renderelni, szóval egyáltalán nem volt reális, hogy ennyit tökölt rajta a gép.
Végül videós csoportban ajánlották, hogy próbáljak ki egy kalóz verziót is, hát meg is kaptam, ÉS az tökéletesen működik. Rövid renderidők, de a minőség ugyanolyan jó.
Viszont az a baj, hogy a Steames verziót 2 óránál tovább próbálgattam, kb. 5 percet renderelt 2 óra alatt eleve. :"D Szóval az első visszatérítési kérelmem befuccsolt.
Szerintetek mit kellene tennem?
Nyilván egy videót megvágni sehogy sem 2 perc,ahogy folyamatosan azt gondoltam, hogy én rontok el valamit, ezért a tutorialokat, leírásokat sorra kipróbáltam, még újabb codeceket is letöltöttem, hátha a tömörítéssel van a baj. Egy egész napot elpocsékoltam a semmire emiatt, és félek, hogy most még az ára sem jön vissza...
Köszönöm.
Végül is tanulópénz, csak arra tanít meg, hogy soha többé ne akarjak semmit megszerezni becsületesen, jogtisztán.
Kalóz verzióban igazából a 17-est küldték, én a 14-eset vettem.
Amúgy meg nem hisztizek, gondolom, téged is idegesítene, ha ilyen történne veled. :D Szóval nem kell a másik fölött pálcát törni.
Én is arra gondoltam, hogy bennem, a beállításaimban van a hiba, ezért nem adtam vissza rögtön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!