Hol tudom beállítani a laptopomon azt, hogy mikor leválasztom a töltőről, ne sötétüljön el a kijelző?
Lenovo ideapad 330 laptopom van, lassan 1 éves, nincs vele baj, de mostanában ha leválasztom töltőről kisebb lesz a fényereje. Minden beállításban, interneten is kerestem már, hol állíthatnám át, de sehol se találtam. Épp a videókártyák illesztőprogramjait frissítem.
Valakinek valami ötlet?
Külön fényerő beállítás tartozik a hálózati üzemhez és az akkus üzemhez.
Tetszés szerint állíthatod mindkettőt egymástól függetlenül (ahogy P.O.C. írta) az energiagazdálkodás beállításai között.
Bár azt valamiért nem írtad le miféle rendszer van a gépeden. Nyilván nem találtad fontos információnak :)
Első válaszoló, köszönöm, ott már keresgéltem, sajnos ott nem leltem rá. Időközben sikerült megtalálnom, a radeon beállításoknál kellett a "változó fényerőt" kikapcsolni.
Második válaszoló: Windows 10, de ha csak kötekedni tudsz ne írogass hozzá mások kérdéseihez. :)
Az miért is kötekedés hogy felhívtam a figyelmed a kérdésed hiányosságára?
Vagy minden kötekedés ami neked nem tetszik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!