Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Van egy Dell Latitude E6400...

Andris90911 kérdése:

Van egy Dell Latitude E6400 laptopom, úgy kaptam.2gb ram,2 mag proci. Mit tegyek vele, hogy tudjam ismét használni? Többi lent.

Figyelt kérdés
Lényeg a lényeg, Windows 7 pro volt rajta, ketté volt osztva a merevlemez. Nem akart bootolni USB-ről a telepítő, így telepítettem csak úgy a második merevlemezre. Majd utána mivel 2 db Windows volt a listán indításkor, így msconfig-ba léptem és töröltem a régit. Erre újraindítás után hiányzó bootmbr-t írt. Így fogtam, volt egy Windows 10 telepítő CD-m, arról bootolt, cmd-t használva formáztam az egészet. És most nem tudok mit kezdeni, mivel az ég világon semmiféle módon nem bootol USB-ről, CD-m pedig nincs. Mit tudok ilyenkor tenni? Tudom régi a laptop, nekem tárolás céljából megfelelne.
2019. nov. 24. 13:59
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Van 8.5gb-os DVD-R lemez, arra nem lehet ki írni?
2019. nov. 24. 15:26
 12/15 anonim ***** válasza:
De, nyilván.
2019. nov. 24. 15:27
 13/15 anonim ***** válasza:

"azt be is bootolta"...akkor csinálj telepítő DVD-t.

Sima DVD-R-re is kiírhatod kb. 4.5 GB-os.

Amúgy újraindítás után F12 gomb behozza a boot menüt, ott is simán kijelölheted, hogy honnan boot-olsz.

2019. nov. 24. 20:17
 14/15 anonim ***** válasza:
Sűrűn kell nyomogatni...
2019. nov. 24. 20:19
 15/15 A kérdező kommentje:
Bootoláshoz értek. De USB-ről egyáltalán nem akar.
2019. nov. 26. 00:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!