Ezen a számitógépen menne normálisan egy windows 10?
Semmilyen gépen nem megy normálisan a Windows 10.
Ha viszont azt kérdezed, nem lesz-e lassú, de ezen lassú lesz.
4g RAM al nem megy a win10?
Akkora baromságot se hallottam még
Amugy ha saccolnom kéne, akkor a mai magyar számítógép park nagy része 4g RAM al bír(tudod amiket otthon használnak a népek) és ezek mind müködnek
Sőt árulnak is gépeket 4G ram al ugy hogy rá van telepítve a win10, mi lenne ha megvenné az emberke haza vinné és "teleszemetelné"(ahogy te fogalmaztál) pár óra alatt és nem menne?:D
Gyerekek ne legyetek má ilyen hülyék
4G RAM átlag felhazsnálásra bőven elég, a win10 nem meg pláne, játékhoz meg munkavégzésre hazsnált gépekbe kell több memória, de aki arra használja a gépét az olyat is vesz:)
Szerintem is elég a 4 gb ram egy átlagos felhasználónak, aki nem akar játszani, és nem komolyabb hardvert igénylő munkát végez rajta (nem futtat műszaki tervező progikat, video szerkesztőt stb. )
Nekem 2 gb ram van az asztali gépemben és win10 van rajta, a procim meg egy régi két magos AMD phanom II. Normálisan megy rajta a rendszer, még néha játszani is szoktam cs go-val, azt is bírja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!