Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Új alaplap 116 fokos? Mi...

Új alaplap 116 fokos? Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

Vettem egy új alaplapot a PCX-ről és 116 fokot ír hőmérsékletnek, de viszont a processzor 35 fokos.

És maga a lapot is megtudom fogni és nem érzem melegnek.

Valaki tapasztalt ilyesmit? Egyébként semmi gond nincs megy rendesen minden. Csak azért na.

2019. nov. 23. 21:16
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Az biztos, hogy valami "gebaszos" a gépben.

Garanciális cserét javaslok!

2019. nov. 23. 22:21
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Na de minek a homerseklete ennyi?

Biztos csak valami aux szenzort neztel.

2019. nov. 24. 08:04
 3/4 P.O.C. ***** válasza:
100%

Valószínűbb, hogy szenzor hibája mint az alaplapé.

Ha tényleg ilyen meleg lenne azt éreznéd kézzel, meg instabil is lenne.

A másik lehetőség, hogy maga a szoftver olvassa ki rosszul. Pl a Speed Fan is egy ilyen megbízhatatlan szoftver. Többel meg kell nézni, úgy mint AIDA64. Vagy magában az UEFI -ben is.

2019. nov. 24. 09:14
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Valami kiolvasási hiba van. Nem az alaplapban, hanem a szoftverben. Nekem pl az Aida egy alaplapnál a tápfeszültségeket írta ki rosszul. A 12 voltra 18v-ot, az 5-re 9v-ot írt. Ha ez igaz lett volna, lángokban állt volna minden. Megnéztem a bios-ban, ott tökéletes volt. Lehet, hogy nálad is valami hasonló van.
2019. nov. 24. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!