Miért nem látja a laptopom a bootolt pendrivet?
Újra szeretném rakni a rendszert de a laptopom nem látja a bootolt pendrivet amin egy Windows 10 van és amikor belépek a Boot priority order-be akkor csak a HDD-t látja a rendszer ( [link] ) majd amikor F12-vel bootolok a listában ugyanígy csak a HDD van, nem tudok bootolni pendriveról
Itt kellene valamit beállítani? Vagy a Rufussal csinálok valamit rosszul? Eddig mindig így csináltam, csak mióta laptopom lett azóta nem látja a pendrivet, a PC-nél nem volt ilyen probléma ( [link] )
Hagyd a Rufus -t.
A Microsoftos Media Creation Tool sokkal jobb eszköz Windows 10 telepítők készítéséhez. Mindig a legújabb kiadást tölti le, és az elkészült Pen Drive egyaránt használható régi típusú és UEFI BIOS -os gépekhez is.
Be sem kell(ene) lépned a biosba..
Pont ezért nem szeretem a Rufus -t Windows 10- hez, mert nem lehet vele megoldani, hogy az összes típusú BIOS -al működjön. Így ha egy UFEI után Legacy BIOS -os gépet telepítek, akkor megint újra kellene formázni a Pen Drive -ot.
Az alapból UEFI -s gépet meg nem szeretem visszabutítani Legacy -vá, hogy menjen a telepítés.
De persze ha nem sok gépet telepítesz, csak a sajátod, akkor jó a Rufus is.
Egyértelmű hogy akinek valami külső program kell a telepítéshez az nem tud telepíteni.
(Csak rábízza magát egy külső programozóra, aki megcsinálja helyette), azt se érti mi miért történik és a végeredmény miért lesz az ami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!