Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ki lehet ezt kapcsolni?

Ki lehet ezt kapcsolni?

Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy az okos telefonom időnként értesítést küld pl. origós, indexes cikkekről. Én viszont nem akarom ezt, mert idegesít. Ki lehet ezt valahogy kapcsolni?

2019. nov. 20. 13:07
 1/5 anonim ***** válasza:

mikor ezekre az oldlakra felmentél, akkor megkérdezte, hogy kérsz e értesítést, te az igenre nyomtál, ezért kapod őket.

Chrome böngésző? Ezesetben a beállításokban az értesítések résznél a feleslegeseket le tudod tiltani

2019. nov. 20. 14:20
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem kértem értesítést és telefon nem használok chrome böngészőt. Gépen igen, de nem hiszem hogy rámentem volna, hogy kérek értesítéseket, mert oda soha nem kapok, csak telefonra.
2019. nov. 20. 15:02
 3/5 A kérdező kommentje:
* telefonon
2019. nov. 20. 15:04
 4/5 anonim ***** válasza:

Akkor telefonon milyen böngészőt használsz?

Egyáltalán androidos telefonod van?

2019. nov. 20. 15:39
 5/5 A kérdező kommentje:
Androidos telefonom van, nem használok böngészőt, csak simán rámegyek az internet ikonra, tehát a gyárit.
2019. nov. 20. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!