Melyik videókártya lenne a legjobb választás egy Intel Pentium 4-es géphez?
Figyelt kérdés
Processzor 3GHZ CPU (2CPUs)
Jelenleg 1 GB RAM de szeretnék venni többet később
Játszásra
2010. júl. 18. 20:19
1/4 Diablo3 válasza:
Játékra szerintem ATI Radeon kéne, valamelyik HD kártya. Nekem hd4850-em van, és nagyon bevált. Mondjuk szerintem az már mindegy, hogy Vapor-X-et veszel-e, az csak a hűtés szemponjából más. 22-25 ezer körül már elég pöpec kártyákat lehet kapni.
2/4 anonim válasza:
Ne hallgass az előttem íróra azt a videókártyát 2 okból kifolyólag nem tudod/nem érdemes megvenni
1. az említett kártya pci-e-es csatlakozóval szerelt a te alaplapod ilyet nem tud fogadni (gondolom én)
2. Ha valami csoda folytán mégis akkor akkora processzor limitbe futsz amit még világ nem látott.
Én egy Sapphire Radeon HD3850 512MB AGP
3/4 anonim válasza:
Előző vagyok! Most látom hogy a procid két magos...de akkor meg nem lehet p4. Meg amúgy is felejtsük már el ezt a p4-ezést a p4 nem árul el semmit a gépedről. Milyen alaplapod van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!