Zúg a Blue yeti mikrofonom beszéd közben, mi lehet az oka?
Sziasztok, az lenne a kérdésem, hogy mi lehet az oka annak, hogy van egy Blue Yetim ezen kivűl ez a config :
Alapalap: Asus Rog Strix Z390-f
CPU: I9 9900K
GPU: Asus Strix RTX 2070
Ram: Hyperx Predator RGB 16GB
Ház: Corsair Crystal Series 460X
Táp: Seasonic Focus plus 750w(plat)
Hűtés: NZXT Kraken x62 + 3 Corsair LL 120 RGB
SSD: EVO 970 250gGB
Füles: RAZER Kraken Tournament Edition
Mic: BlueYETi
Csak kimásoltam(azért van minden benne)
Szóval ez egy "szerintem" nem szar alaplap elvileg nem rossz alaplapi hangkártyával, és ennek ellenére beszéd közben folytonos háttér zugás hallható. Kipróbáltam minden usb-ben más dolgokat kihúzogatva. Mi lehet a megoldás?
Segítség nyújtás esetén tudok hangfelvételt küldeni)
A hangkártyához semmi köze nincs, mert az USB-s mikrofon saját hangkártyával rendelkezik.
Próbálj meg drivert felrakni a mikrofonhoz, vagy valamit állítgatni rajta a hangbeállításokban.
Mivel a mikrofon USB-s, a tápellátását a számítógép USB-portjáról kapja, ami nem mindig szűrt.
Lehet kapni olyan adaptereket, amik az USB tápellátását egy kis zajú tápegységről végzik:
ezzel eliminálva a tápellátásból eredő zajokat.
Elfogtam egy üzenetet:
"Az üzenet szövege: Üdv, köszi a válaszod, esetleg konkrét márkát tudsz ajánlani ebből a kábelből? Nem igazán vagyok otthon benne, persze én is utánna nézek de ilyenről még nem hallottam."
A #2-es hozzászólásomban belinkeltem egy ilyesmit gyártó cég termékét.
Itt kapható:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!