Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a függőleges...

Mi a véleményetek a függőleges ergonómiai egerekről, jók, nem jók, valóban kényelmesebbek?

Figyelt kérdés

2019. nov. 15. 16:13
 1/5 anonim ***** válasza:

Ez egyéni megítélés és megszokás kérdése.

Hiába írom, hogy nekem marhára bejön, ha neked meg nem esik kézre.

2019. nov. 15. 16:22
 2/5 A kérdező kommentje:
Első nézetre tetszik, de érdekelne mások tapasztalata. Ha nem lenne lényeges, mások tapasztalati véleménye, akkor nem lenne értelme a termékek értékelésének sem. :-)
2019. nov. 15. 16:57
 3/5 anonim ***** válasza:

Válaszd ki a neked szimpatikusat, vásárolt meg online és lesz pár napod, hogy kipróbáld, mert 16 napig vissza lehet küldeni. (javaslom az edigital, alza, media markt üzleteket, gond nélkül visszaveszik)

Feleségem gyógytornász, az ő javaslatára cseréltük le ergonómiai egerekre az itthoniakat. Annyira megszoktam, hogy munkahelyre is vettem egyet. A kollégáim, akik kipróbálták eltérő véleménnyel vannak. Mivel kell pár nap a megszokásához, így az ő véleményük nem igazán mérvadó. Nekünk tetszik, gyerekeink is megszokták, pedig eleinte ők is ódzkodtak ellene.

2019. nov. 15. 17:04
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerintem nem sokkal ergonomikusabb a hagyományos egérnél, inkább macerásabb használni.

Inkább az a fontos szerintem, hogy elég nagy legyen és kényelmesen nyugodjon rajta a kezed.

Ez persze személyes véleményem és soha nem próbáltam még függőleges egeret. Gyanítom, hogy az ilyen extra ergonomikus egerek gyanítom, hogy jóval drágábbak, így szerintem nem biztos hogy megéri a különbséget.

Inkább egy ergonomikus billentyűzetbe érdemes beruházni szerintem, és megtanulni néhány billentyűkombinációt.

2019. nov. 15. 17:04
 5/5 Slowrider válasza:
Kolléganőm használ ilyen egeret, napi kb 9 órában rajzol vele (Inventor). Jó dolog, főleg ha sokat dolgozol gépen.
2019. dec. 12. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!