Mi a véleményetek a függőleges ergonómiai egerekről, jók, nem jók, valóban kényelmesebbek?
Ez egyéni megítélés és megszokás kérdése.
Hiába írom, hogy nekem marhára bejön, ha neked meg nem esik kézre.
Válaszd ki a neked szimpatikusat, vásárolt meg online és lesz pár napod, hogy kipróbáld, mert 16 napig vissza lehet küldeni. (javaslom az edigital, alza, media markt üzleteket, gond nélkül visszaveszik)
Feleségem gyógytornász, az ő javaslatára cseréltük le ergonómiai egerekre az itthoniakat. Annyira megszoktam, hogy munkahelyre is vettem egyet. A kollégáim, akik kipróbálták eltérő véleménnyel vannak. Mivel kell pár nap a megszokásához, így az ő véleményük nem igazán mérvadó. Nekünk tetszik, gyerekeink is megszokták, pedig eleinte ők is ódzkodtak ellene.
Szerintem nem sokkal ergonomikusabb a hagyományos egérnél, inkább macerásabb használni.
Inkább az a fontos szerintem, hogy elég nagy legyen és kényelmesen nyugodjon rajta a kezed.
Ez persze személyes véleményem és soha nem próbáltam még függőleges egeret. Gyanítom, hogy az ilyen extra ergonomikus egerek gyanítom, hogy jóval drágábbak, így szerintem nem biztos hogy megéri a különbséget.
Inkább egy ergonomikus billentyűzetbe érdemes beruházni szerintem, és megtanulni néhány billentyűkombinációt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!