Windows insiderek, akik fast ringben vannak. Mennyire tapasztaltok hibákat és milyen tipusúak legtöbbször?
Figyelt kérdés
Amik zoktak lenni, hogy adatvesztés, kékhalál stb személyesen tapasztaltátok vagy találkoztatok bármilyen nagyobb hibával fast-ringben? hogy emiatt esetleg újrakelljen rakni gépet vagy hasonló?. (csak a fast ring érdekel, mivel én személy szerint slow-ba vagyok, így ezt tudom milyen, csak gondolkozok, hogy átkéne lépni a fast-rignbe)2019. nov. 13. 20:27
1/4 MancsWolf válasza:
Majd egy víg évig fast ringben voltam, kb 1 hónapja váltottam Skip Ahead ra. Adatvesztésem, vagy egyéb furcsaságom még nem volt. Teljesen rendeltetésszerűen működik. Kék halál talán 2x, de abban nem lennék biztos hogy az insider build miatt volt.
2/4 A kérdező kommentje:
Viszont felmerült még 1 kérdés. Mint ugye a kérdésben írtam is frissítettem fast ringre, de verziószámom még mindig 1903, pedig a napokban jelent meg publikusan a 1909. Elvileg nekem előrébb kéne járnom, mint a főverzió, hisz úgymond teszter vagyok..avgy tévedek?? (a buildszám az elvileg stimmel mivel az ms oldala szerint most 18363.476 az aktuális és nekem 19023.1 van)
2019. nov. 15. 13:19
3/4 MancsWolf válasza:
A főverzió elég ritkán változik. A build a lényeg. Én már a 20H1 nél járok és még mindig ez a főverzió.
4/4 A kérdező kommentje:
Ja értem csak furcsáltam, hogy a verziószámom kisebb, mint ajelenlegi stabil verzió, még a buildszám nagyobb. Egyébként nekem most tölti a 19025-t
2019. nov. 15. 22:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!