Van egy 500GB-os vinyóm,2 részre volt osztva. Véletlen töröltem a prtíciót, és most alíg csak 250GB tárhelyem van. Mit tudok tenni? Valahogy vissza lehet csinálni?
Lemezkezelőt megnyitva a szabad területre létre hozhatsz egy partíciót, de az nem a fájlokkal együtt fog visszaállni.
Ha már van partíciód, akkor a recuva nevű programot deep scan módban futtatva van esélyed a régi adatok visszahozására.
Ahogy az első válaszoló írta:
Lemezkezelőt megnyitva a szabad területre létre hozhatsz egy partíciót, de az nem a fájlokkal együtt fog visszaállni."
vEZÉRLŐPULT - felügyeleti eszközök - számítógép kezelés -itt lemez kezelés
Ráállsz - fogsz látni egy szabad blokkot, ezt létrehozod vagy ami a legjobb (Mertt a win98 óta felesleges két meghajtó) a c-re mész és kötet kiterjesztése.
En értem de, most igy csak 250 gigát jelez, mikor 500 gigás😀
És ha most csinàlok egy parzíciót akkor csak a 250 gigàt felezi meg nem?? 😀
Nem, a szabad területre csinálod és úgy lesz 2x250gb-od
tenforums.com/attachments/installation-upgrade/38495d1485957191t-we-couldnt-update-system-reserved-partition-untitled-1.png
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!