Szeretnék venni egy laptop. Viszont nem igazán vagyok tisztában az ilyen dolgokkal. Milyet ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Igazából csak film nézésre, pár játék letöltésére és ilyen alap dolgokra kell.
200 000 Ft-nál ne nagyon legyen drágább
2019. nov. 9. 19:07
1/4 anonim válasza:
Elég szomorú, hogy lopni alap dolog. Ha ingyenes játékról van szó, akkor nem mondtam semmit
2/4 A kérdező kommentje:
Ez tök jó meg minden, de rohadtul nem ez volt a kérdés lényeg
2019. nov. 9. 19:18
3/4 anonim válasza:
Tudod, a Gyakorin itt mindenki szent, aztán ott fut neki a torrent a háttérben.
Tessék, egy viszonylag normális laptop viszonylag normális ár-érték aránnyal:
4/4 anonim válasza:
#3 szerintem nem "bűn" mindent torrentezni. Pl azokat a filmeket amiket a kereskedelmi televíziók leadtak, leadnak, le fognak adni, azt abszolút nem, elvégre a reklámból élnek, amit te fizetsz ki, mikor megveszed a reklámozott terméket a boltban, akár láttad a reklámot, akár nem. Zene az más tészta, a rádió nem játszik le teljes albumokat, illetve fizetős programok meg játékok töltögetése sem annyira illendő, hiszen ott a fejlesztők bevétele az egyedi vásárlókból jön össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!