Külföldi remote job senior Java fejlesztőként?
Sziasztok!
Szeretnék érdeklődni hogy tapasztalt Java fejlesztőként mennyire nehéz vagy könnyű pld egy remote Amerikai állást megpályázni, permanent job/contractor job-ként (hosszabb távra, minimum 1 év), úgy hogy Magyarországról dolgozol ki a cégnek
Én leginkább úgy halottam, hogy ezt frontendes fejlesztőként könnyebb megvalósítani, mert sokkal nagyobb annak a piaca. A cél az lenne hogy a nyugati fizut megkeresni otthon. Pld egy amerikai senior fejlesztő fizetésének a 80% részéért. (Nyilván ők se hülyék, kicsit kevesebbért fognak dolgoztatni, de nekik is jobban megéri )
Van esetleg valaki akinek volt sikere ilyenben vagy jelenleg is ilyen formában dolgozik ? Ha igen letudna írni minél több tudnivalót ezzel kapcsolatban ? ( Hol érdemes keresni, mire érdemes oda figyelni stb.... )
Nem szoktak diszkriminálni, ha beszéled jól a nyelvet, jó vagy szakmailag és vállalod, hogy megoldod az eltérő időzónákból adódó problémákat, akkor simán felvesznek.
Több ezer álláshirdetés van neten, guglizz "remote dev jobs" vagy hasonlóra.
Stackoverflow-n is van vagy 200 jelen pillanatban:
Nyilván utána kell nézni az adott cégnek, én általában Glassdoor-on szoktam ezt megtenni.
De van sok hasonló oldal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!