Telefonon a fájlkezelőben meg tudom nyitni a fájlt, viszont a galériában nem. Miért?
Xiaomi telefonom van. A galériában a kedvencek mappában nem tudok megtekinteni egy pár képet, mert azt írja, hogy hibás formátum vagy sérült fájl. De csak annál a kevésnél.
A fájlkezelőben meg tudom nyitni. Kiszedtem a kedvencekből azokat a képeket, majd a fájlkezelőből (ahol jók a képek) betettem a kedvencekbe. Majd a galériában is megjelentek, újra hibásan.
Azt vettem észre, hogy ugyanazok a képek, de valamiért a kedvencekbe mindig egy másik elérési útvonallal kerül be. Nemrég áthelyeztem a fájljaimat egy másik mappába, és amint bekerülnek a kedvencekbe azok a képek valamiért az előző helyükre vannak írva. Ezért nem találja galéria.
Na, de most mit csináljak, hogyha a fájlkeresőben a jó mappából beszívezem, és egy teljesen másik élérési útvonallal jelöli meg a galériában?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!