Hogyan kell letiltani a Windows frissítéseket?
https://www.youtube.com/watch?v=ms5LiPWnCYk
Az a helyzet egyébként bármit csinálsz vele, vissza fogja magát kapcsolni. Jelenleg csak külső progikkal lehet, pl ami a videóban is van:
Pontosabban ide visz a link az oldalól, innen lehet letölteni:
(Viszont a vírustotal nekem jelzett rá, de szerintem fake jelzés, és nem okoz gondot..) Ennek ellenére csak saját felelősségre...
Illetve ha nem szimpatikus az első progi, akkor még van a "Windows Update MiniTool" ami elvileg képes rá:
Viszont ezt meg kicsit nehézkesebb kezelni, mert bonyolultabb, és nem magyar.
Mire megtaláltam ezeket a programokat addigra én úgy tudtam csak megoldani hogy nlite programmal deaktiváltam az updatet a telepítőben. Ez tökéletesen megoldotta a problémát, viszont ha bármi okból vissza kéne kapcsolnom, most nem tudom :)
Ja egyébként ezek a drasztikus lépések csak akkor kellenek ha windows 10 van gépeden (ezt nem írtad). Ha korábbi windows van rajta 7-8-8.1 stb akkor simán a vezérlőpultból ki lehet végleg kapcsolni.
Mindet összevetve szerintem a # 2. hozzászólásban leírt link a legjobb megoldás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!