Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Szerkesztett videómat nem...

Szerkesztett videómat nem tudom megnyitni?

Figyelt kérdés
Több napig dolgoztam rajta, ezalatt gond nélkül elmenthettem és megnyithattam, de pont amikor befejeztem és végleg elmentettem volna, kidobott a videószerkesztő program, majd nem engedte megnyitni a fájt, annyit írt ki, hogy ez a videó "korrupt". Meg lehetne menteni valahogy? Nagyon sok munkát öltem be, és még csak nem is láthattam egyben a teljes videót, sajnálnám ha végleg elveszett volna.:/

2019. nov. 3. 21:02
 1/4 anonim ***** válasza:
A projekt fájl sérült, de a nyersanyag megmaradt, azt meg tudod vágni újra.
2019. nov. 3. 21:07
 2/4 A kérdező kommentje:
De nem lehet, hogy a videószerkesztővel van a gond, és ha elkezdeném újra megvágni, akkor ugyanez megismétlődne? Mert semmi értelme nem lenne ismét napokig szenvedneni, csak hogy a végén elvesszen a videó.
2019. nov. 3. 21:12
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Nagy projektet sűrűn menteni, és az a meglévő mentést felülírni

Így, ha a legutolsó mentés meg is sérül, eggyel korábbi még ott van

Ezáltal nem napok, hanem maximum 1-2 óra munkája vész oda.

2019. nov. 3. 21:33
 4/4 A kérdező kommentje:
Teljesen igaz, mentettem is folyamatosan ahogy fentebb írtam, utoljára ma délután. Szétnéztem most a fájlok között, és a szerkesztő program létrehozott egy külön mappát, amibe az eddigi mentéseket gyűjtötte. Így szerencsére csak alig 2 perc veszett, azt pár óra alatt megcsinálom újra.:)
2019. nov. 3. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!