Mennyivel képes felgyorsítani a renderelést egy CUDA mag, ha NVIDIA a videokártya, és van telepítve CUDA Toolkit?
Figyelt kérdés
2019. nov. 1. 17:50
1/2 anonim válasza:
"A single GPU renderer could outperform 5 to 20 CPUs because GPUs have more core processors than a CPU. Rendering the traditional way used to take hours. But with a GPU renderer, the output is done within minutes."
Toolkitre pedig nem hiszem, hogy szükséged lenne. Az csak alkalmazás fejlesztéshez kell, ha jól tudom
2/2 A kérdező kommentje:
A Toolkit tudja ráerőltetni a renderelést/konvertálást is a CUDA mag(ok)ra
Az én videokártyámban (NVIDIA 9200 IGP) 8 CUDA mag van. Tudom, hogy kevés, meg hogy nem támogatja a Sony Vegas, de ennek ellenére feltelepítettem
Így mostmár ki fogom tudni számolni, hogy egy GTX 1660 Ti (Az idei legerősebb videokártya NVIDIA oldalon) mennyivel gyorsabban tud renderelni, mint egy idei Intel/AMD proci
2019. nov. 1. 18:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!