Hol tudok letölteni egy olyan alkalmazást ami eltorzitja a hangot, pozitiv irányban?
szeretnék a youtubra feltenni egy két videot, de nem valami jó a hangom, ezért gondoltam talán van olyan program amire ha felmondom átkonvertálja. Létezik ilyen ami free és letölthető?
Amatőr vagyok és nő nem :-) köszi
Audacity
Youtube roskadásig van tutorialokkal róla.
tutorialokkal? pontosan mit kell beirni a youtubra? tényleg amatőr vagyok, lehetne igy segíteni?
köszi
Az a baj a hangtorzítóval, hogy mögötte továbbra is hallatszik a hangod, csak kicsit el van térítve. A mű hatás miatt viszont hallgathatatlan (zavaró, idegesítő) és így nézhetetlen is lehet amit csinálsz, plusz magában hordozza azt a jelzést, hogy te nem vállalod fel a valóságot, hanem el akarod csalni, ami rossz benyomást kelthet.
Ha nem vagy kellően érett arra, hogy videókat csinálj, akkor várj vele.
A hangtorzítás lehet stilisztikai döntés is, vagy épp a személyazonosság védelme. Attól, hogy valakinek van egy témája, amiről meg akarja osztani a véleményét, még nem biztos, hogy közszereplő akar lenni és azt akarja, hogy az online tevékenysége kihatással legyen az offline életére. Emellett lehet a hangtorzítást jól is csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!