El lehetne ezeket az alkatrészeket gyorsan adni? Eladni el lehet egyáltalán? Kb. mennyiért mennének el?
nagyon ár alatt nem szivesen adnám oda, mert minden patika állapotban van, vigyáztam mindenre
monitor: s19c300 samsung monitor, 1366x768-as felbontás
fx 6300
asrock 980 ud3, olcsó lap
8 GB hyperx fury
120 GB kingston UV 400 SSD
thermaltake hamburg 530 minőségi tápegység
sapphire r7 260x 2GB
(ezen a felbontáson nagyon jól futtatja a legújabb játékokat is ez a kártya)
a gépház az régi irodai, nem néz ki jól, ezért
egér, billentyűzet
nem tudom eldönteni, hogy eladjam e az egészet a tápot megtartva, vagy megéri megtartani, és odaadni az öcsémnek
azt mondta az egész annyira nem érdekli, megvan nélküle, a telefonján nézi a filmeket meg mindig azon lóg, megvan gép nélkül, viszont néha használná
nem tudom eldönteni, hogy eladjam-e vagy neki adjam, melyik érné meg anyagilag...
ha neki adom, kell új monitor is egyből meg az új géphez új táp is
meg pénzt sem kapok érte, tesóm ad érte egy 30 ezret az egészért, azt mondta
Ha nincs rá szükség miért várnád meg, míg semmit nem fog érni az egész?
Amúgy többet ér, mint 30 ezer. Ha gondold nézhetsz hozzá árakat a hardveraprón.
De ha egybe eladod nem kínlódsz a hirdetésekkel. Plusz lesz egy kis testvéri kedvezmény a gép meg a családban marad.
igen, most úgy gondolom, hogy odaadom a tesómnak, a régebbi gamer székemmel együtt
illetve később lehet belerakok egy rx 570-et, azt maximálisan ki tudja hajtani az fx 6300
így tökéletes gamer gépnek még legalább 2 évig
internetezésre meg még tovább jó lesz, így megmarad a gép
magamnak pedig már meg van rendelve egy ryzen 1400, az rx 580 meg már ittvan a gépben... ezt nem tudja kimaxolni az fx, viszont a ryzen igen... kb 20-30 fps-el tud majd többet az új ryzen 1400
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!