Kidobálnak a játékok?
Figyelt kérdés
Az a gondom, hogy nemrég megvettem az első számitógépem. Gondoltam veszek egy viszonylag erőset, azon minden elfut majd. Nagyobbat nem is tévedhettem volna. Ha elindítok egy játékot, pár perc játék után kidob. Néha van hibaüzenet, néha nincs. Ha van, azt irja, hogy driver hiba. Pedig elvileg azok frissek🤔. Segítsetek kérlek. Hátha kihagytam valamit az új gépen, vagy valami megoldást. Elég zavaró. És nem nagyon értek még hozzá.2019. okt. 17. 12:29
1/15 anonim válasza:
Milyen géped van pontosan? Ez általában akkor (is) jelentkezik, amikor a videókártya túlhevül.
2/15 A kérdező kommentje:
Ryzen 5 3400g
8gb ddr4 ram
Asus prime a320m-k
Rx 590
1tb hdd
Win 10 64bit.
Mivel nem értek hozzá még nagyon, egyben vettem meg a gépet a Radium.hu oldalról. Radium reactor Gt-r plusz-AMD.
2019. okt. 17. 12:38
3/15 A kérdező kommentje:
Ja és eddig a maximum hőmérséklete a kártyának 52fok volt. Elvileg az normális🤔
2019. okt. 17. 12:39
5/15 A kérdező kommentje:
Leginkább azt, hogy a drivier crashelt, és újraindult. Töltsd le a legújabb drivereket.
2019. okt. 17. 13:06
7/15 A kérdező kommentje:
Mondom. Elvileg a legfrissebbek vannak rajta.🤔
2019. okt. 17. 13:26
8/15 anonim válasza:
Simán esélyes, hogy a nevetségesen veszélyes, és ingadozó feszültségű Kolink tápegység okozza ezt terhelés alatt.
9/15 anonim válasza:
Telepítsd a DriverBooster-t, hátha segít.
10/15 A kérdező kommentje:
És a tápra van valami ideiglenes megoldás? Kicserélni most nem tudom(le van plombázva. Veszti a garit, ha kinyitom a gépet) visszavinni kicseréltetni meg... hát kicsit messze van.
2019. okt. 18. 01:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!