Keresek egy játékot, sajnos nem emlékszem a címére. Valaki segítene?
Már elég régen (kb. 5-6 éve) játszottam neten egy logikai játékkal. Nem kellett regisztrálni vagy ilyesmi, de mindig tudtam folytatni ott, ahol abbahagytam. Valami Dark Cube vagy hasonló cím rémlik, de órákig tartó guglizás után sem lelem. :(
Leírás: az egész képernyőt betöltő sötét háttéren volt egy kocka, amelynek minden oldalán szerepelt egy (vagy több?) feladvány. Nem túl egyszerűek, szóval azért kellett rajtuk gondolkozni egy darabig (igaz, 13-14 éves lehettem). Nem volt megadva semmi, csak az ábrák, magadnak kellett rájönnöd, hogy mi a kérdés, és mi a válasz. Végül, ha mind a 6 oldalt megoldottad, bejutottál a kockába...
Nem magyar honlap volt, az biztos, bár nyelvtudás nem kellett hozzá, mert nem volt benne szöveg. Valaki tudja esetleg, mi a neve?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!