Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Nem tudom újra telepíteni a...

Csókás Benedek kérdése:

Nem tudom újra telepíteni a gépem valami hiba miatt, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Felraktam a Windows 7 ultimatet a gépemre egy torrentről. És azóta nem engedi felrakni a windows egyik verzióját sem! Én még azóta sem tudtam megoldani a problémát! Általában elindul a telepítő és utána újra indul a gépem ahogy kell, de ahogy újra indult, el is kezdődik a baki! Vagy bedobja a CMD exe-t vagy kí ad több választható lehetőséget amit mind végig is próbáltam! Ha a CMD exet adja be akkor nem tudsz mit csinálni, újra indítod a gépet, ha a másikat akkor magától indul újra és vissza rak a régi op rendszerbe! Egy kis idő és be adja a telepítót miután újraindult, és azt írja hogy (NEM SIKERÜLT TELEPÍTENIA WINDOWS-t)! Segítsetek! Még életemben nem találkoztam ilyen jelenséggel, és a neten sincsen fent semmi róla!
2019. okt. 6. 20:03
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Először is ne ordibálj, azaz ne rakj felkiáltójelet a kijelentőmondatok végére! (Ez egy felszólító mondat volt.)

Másodszor a Windows telepítését nem csak Windowsból lehet elindítani, sőt ez főleg csak a kezdők módszere.

A telepítővel kell bootolni a gépet, formázni a partíciót.

2019. okt. 6. 20:55
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
A telepítőről indítsd a gépet, és ne a Windows alól indítsd a telepítőt.
2019. okt. 6. 21:10
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Csinálj, vagy csináltass egy "Hiren's boot" cd-t.

Bootolj DOS-t.

Gépeld be hogy FDISK.

Fejből már nem tudom a menüpontokat, a lényeg hogy töröld a winyó partícióját, hozz létre újat, majd indítsd újra a gépet ismét Hiren's boot-tal, ismét DOS-ban.

Ezután gépeld be:format c: /u

Lehet hogy az u kapcsoló nem fog tetszeni neki, akkor csak simán: format c:

Jelenleg az a probléma, hogy a torrentes telepítésed berakott az MBR-be egy bejegyzést, és most az szívat!

Ezen csak a DOS alapú újra-partícionálás segít.

Ha windows-ból partícionálod újra, akkor az az MBR-t nem fogja bántani mivel win alapú!

Elvileg törölnie kellene azt is, de nem fogja.

2019. okt. 6. 22:07
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
2019. okt. 7. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!