Hogy lehet ezeket kibírni? (windows, Android)? Pont akkor fagy le, pont akkor frissít, pont akkor nem indul, amikor kellene. Elegem van! Az Apple is csinál ilyet?
"Az Apple is csinál ilyet?"
Igen. Épp tegnap kellett az asszony szifonját vissza hozni a tetszhalál állapotból egy frissítés után.
"Igen. Épp tegnap kellett az asszony szifonját vissza hozni a tetszhalál állapotból egy frissítés után."
Ez egyedi eset, típushiba. Amiket én írtam, azok általánosabb problémák.
Az általános problémák is egyedi esetekből tevődnek össze. A User errort pedig sehol nem lehet kizárni. Főleg, ha egy olyan nyílt rendszerről van szó ami a piac 85-88%-át lefedi (értsd: szabadon könyékig beletúrhatsz, szemben az Apple rendszereivel és ezt rengeteg totál inkompetens felhasználó meg is teszi, továbbá az egyes telefongyártók is teleaggatják mindenféle első éves gyakornokok által fejlesztett bloatware-rel, amit érdemes első bekapcsolás után legyalulni).
"Amiket én írtam, azok általánosabb problémák"
Neked lehet. A többsége pedig user error, hozzá nem értés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!