Mass effect 1 miért laggol?
A konfiguráció:
i7-6700HQ
NVidia GeForce 950M 4gb vga
480 GB SSd
8 gr DDR4 ram
Először is eredeti játékról beszélek. Valamilyen oknál kifolyólag akármilyen beállításokat használok mindenféleképpen laggol, főleg amikor nagyobb tereken vagyok, 15-20 FPS-el müködik még a legalacsonyabb beállításokon is.
NVidia Control Panel Manage 3D Settings-nél is be van állítva, hogy mindig a videókártyát használja, a Program Settings-nél is betettem az indító ikont, kiválasztottam a High Performance NVidia processort, mégis semmi sem változott. A mass effect config settings-ben felismeri a videókártyát, viszont Unknow Monitor on NVidia GeForce GTX 950M nevet írja ki, és a Resolution-nél semmilyen adat nincs róla.
Előre jelzem, hogy ezen a laptopon már nem egyszer játszodtam vele, akkor tökéletesen müködött, most semmilyen oknál kifolyólag nem akar menni. Az lehet a probléma, hogy külső HDD-re van telepítve?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!