Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A számítógép nem ismeri fel a...

A számítógép nem ismeri fel a lemezeket. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Eddig mindig felismert minden lemezt, de most azt írja ki, hogy szabad hely 0 bájt, foglalt hely 0 bájt. Mi történt?
2010. júl. 15. 16:01
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
0%
MIÉRT CSÖVES VAGY HOGY NEM TELLIK ÚJ DVD OLVASÓRA SZERINTEM A KUKÁBOL HOZTAD ELŐ MENJ A BÜDÖS FRANCBA TE CSÖVES NEM KAPCS ENNIT
2010. júl. 15. 16:04
 2/14 anonim ***** válasza:
Vagy tönkrement a CD-DVD író-olvasód, vagy megfertőzödött a géped. Előbb futtass le virusirtót, aztán ha nincs semmi, akkor cserélni kell a CD-DVD optikai meghajtót.
2010. júl. 15. 16:06
 3/14 A kérdező kommentje:

nincs fertőződés.

akkor tuti, hogy tönkre ment? ennek most örülhetek. :S

2010. júl. 15. 16:15
 4/14 anonim válasza:
100%
Kedves első. Attól hogy tönkrement az olvasója miért csöves?:)
2010. júl. 15. 16:32
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Kedves első mért kell rögtön így válaszolni mit ártót ő neked
2010. júl. 15. 16:51
 6/14 anonim ***** válasza:

A Sajátgépben látod a CD-DVD meghajtót? Melyik fiókról netezel (Saját?) Ha itt nem látja, akkor nézd meg a Rendszergazdai fiókban, hogy ott látja-e a meghajtót a Windows? Ha igen, akkor kattints rá jobb egérgombbal, Tulajdonságok, Megosztás. Velem szokott így szórakozni, pedig nem a D-n van.

Elsőnek csak annyit: nekem is forr az agyam a hőségtől és dolgozom. Attól még nem kell a bajban levőt letámadni.

2010. júl. 15. 17:15
 7/14 A kérdező kommentje:

Számítógépes dolgokban még mindig elég rosszul állok, programokat tudok használni, és kb. ennyi.

Én igazából az első válaszolóval nem is foglalkoztam, mert látszik, milyen kevés az iq-ja.

sajátgép: [link]

Köszönöm a kulturált válaszokat.

2010. júl. 15. 19:40
 8/14 anonim ***** válasza:
Sajnos nem hajlandó megnyitni a linkedet a Firefox. Próbáld meg a Képfeltöltéssel. A Sajátgépben lennie kell egy D (vagy más betűvel jelölt) meghajtónak. Ha ez nincs ott, a Windows nem látja a CD-DVD meghajtót.
2010. júl. 15. 22:33
 9/14 anonim ***** válasza:
Tedd be a lemezt, aztán Sajátgép/CD-DVD meghajtó/jobb egérgombbal kattints rá, Tulajdonságok/ Ha bent a lemez és akkor is 0 baját, foglalt hely 0 bájtot jelez, nem működik a CD-DVD író-olvasó. Vidd el a szervízbe és nézesd meg.
2010. júl. 15. 22:38
 10/14 A kérdező kommentje:

hát akkor elromlott...mert mikor benn van a lemez, akkor 0 bájt szabadot és 0 bájt foglaltat jelez. most nem igazán tudom kicseréltetni, mert apa külföldön van.

addig meg háttértárolóval átteszem a laptopra a dolgokat, azon meg kiírom, ha kell.

2010. júl. 16. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!