A számítógép nem ismeri fel a lemezeket. Mit tegyek?
nincs fertőződés.
akkor tuti, hogy tönkre ment? ennek most örülhetek. :S
A Sajátgépben látod a CD-DVD meghajtót? Melyik fiókról netezel (Saját?) Ha itt nem látja, akkor nézd meg a Rendszergazdai fiókban, hogy ott látja-e a meghajtót a Windows? Ha igen, akkor kattints rá jobb egérgombbal, Tulajdonságok, Megosztás. Velem szokott így szórakozni, pedig nem a D-n van.
Elsőnek csak annyit: nekem is forr az agyam a hőségtől és dolgozom. Attól még nem kell a bajban levőt letámadni.
Számítógépes dolgokban még mindig elég rosszul állok, programokat tudok használni, és kb. ennyi.
Én igazából az első válaszolóval nem is foglalkoztam, mert látszik, milyen kevés az iq-ja.
sajátgép: [link]
Köszönöm a kulturált válaszokat.
hát akkor elromlott...mert mikor benn van a lemez, akkor 0 bájt szabadot és 0 bájt foglaltat jelez. most nem igazán tudom kicseréltetni, mert apa külföldön van.
addig meg háttértárolóval átteszem a laptopra a dolgokat, azon meg kiírom, ha kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!