Hová tűnt az inkognitó mód a laptopról?
Meg lehet ezt oldani, vissza lehet állítani az inkognitó módot?
Sokkal kényelmesebb így netezni, mert nem kell a sok összegyűlt, felesleges előzményt kipipálni és törölni.
Köszi a válaszokat!
Soha nem is volt ilyesmi a laptopon.
Google Chrome-ban meg ugyanott van, mint eddig.
Miből gondolod, hogy ilyen marhaságokkal töltöm az időmet?
Mivel egyedül én vagyok ennek a laptopnak a kizárólagos és egyetlen tulajdonosa és felhasználója. Így nincs mit takargatnom senki előtt. Van nekem fontosabb dolgom is az életben, mint ezek a genyó oldalak.
Például, hogy hamarabb megtaláljam a becsillagozott oldalt. Amelyet, egyébként csak normál módban lehet megtalálni. Inkognitó módban természetesen nem lehet.
De ezt te is tudod. Ne kelljen végigböngésznem az egészet. Unalmas és utálom ezt a sok lapozgatás utáni fölösleges oldalt tárolni. Ha eszembe jut, hogy megnézzek valamit amit már meglátogattam, nem biztos, hogy emlékszem a pontos címre. Becsillagozom és a könyvjelzők közé kerül.
De, mint azt te is tudod az IP-címet nem lehet elrejteni.
Ezt még inkognitó módban sem lehet.
Ezt írja a Google Crome: (Esetleg, ha neked nem ez lenne a böngésződ, csak azért másoltam ki).
"Most privát módon böngészhet, így az eszközt használó többi személy nem láthatja az Ön tevékenységeit. A letöltéseket és a könyvjelzőket azonban menti a rendszer".
"A Chrome nem menti a következő adatokat:
Böngészési előzmények
Cookie-k és webhely adatok
Űrlapokon megadott adatok"
"Tevékenysége továbbra is látható maradhat a következők számára:
A megtekintett webhelyek...
Munkaadója vagy iskolája...
Internetszolgáltatója"...vagyis az IP-cím alapján minden visszakereshető a gépen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!