Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Milyen online bajnokságok vannak?

Milyen online bajnokságok vannak?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy tudtok-e pc autós játékoknak online bajnokságos oldalt mondani. Pl.: race driver GRID, DIRT, rFactor stb. ilyenekre lennék kíváncsi, de nem csak ezek a három játék érdekelne.
2010. júl. 15. 14:35
 1/3 anonim válasza:
Nem ide kellett volna de írok neked egy személyes kedvencet. Tracmania. Van ingyenes része és fizetős része, de az sem olyan drága hogy belerokkannál mert csak 2e Ft és benne mind a 3 előző rész egybegyúrva. Konkrétan Trackmania United Forever a neve. 2e ft -ért tudod megvenni pl a galaxisnet oldalán, szerintem megéri mert ha eredeti a cd kulcs akkor több ezer emberrel tudsz nyomulni :) ráadásul van hozzá saját pályaszerkesztő is ami még élvezetesebbé teszi az egészt. Nagyon extrém játék, csak ajánlani tudom ^^.
2010. júl. 16. 21:36
 2/3 A kérdező kommentje:
Nekem már megvan a Trackmani United Forever és tudom milyen vele játszani.
2010. júl. 17. 11:02
 3/3 anonim válasza:

[link]

Magyar Live for Speed bajnokság, van S2 ill. demó bajnokság.

A játékot letöltheted innen:

[link]

2011. aug. 23. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!