Mi a gond az audio driverrel?
Figyelt kérdés
Öcsém tegnap szivatásból uninstalálta az audio driveremet. Letöltöttem, instaláltam, a gép is felismerte, de hang az nincs. Mi lehet a gond?2010. júl. 15. 12:37
1/7 anonim válasza:
Próbáld meg inkább a rendszer-visszaállítást!
Start->Futtatás, és írd be, hogy "rstrui.exe"
Amikor kérdezi, mikori állapotra szeretnéd visszaállítani, akkor válassz egy olyat, ahol még megvolt a driver!
Az ehhez hasonló szituációk megelőzése érdekében jelszavazd le a fiókod és Vista/7 alatt állítsd az UAC-ot a legszigorúbbra!(olyankor jelszót kér)
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megpróbálom!
Jól írtad be? Mert nem találja...
Amúgy XPm van, jelszavazva és arra az öt percre hagytam magára a gépet, míg leugrottam a boltba.
2010. júl. 15. 18:06
3/7 A kérdező kommentje:
Oké, a rendszervisszaállítás nem fog menni.
Más ötlet?
2010. júl. 16. 04:41
4/7 anonim válasza:
Rossz drivert tettél fel talán.
Milyen alaplap és milyen drivert tettél fel?
5/7 A kérdező kommentje:
Ugyanazt tettem fel rá, ami eddig is volt. Ha rossz lenne, azt valószínüleg kijelezné, de legalábbis nem ismerte volna fel
2010. júl. 17. 23:56
6/7 anonim válasza:
Vezérlőpult/Hangok-nál nincs némításra állítva...?
7/7 anonim válasza:
rossz hang driver!
nekem is volt ilyen valaki segitett.
de fejből nem tudom hogy kell bocs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!