Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Xbox 360 csak zúg egyet és...

Tomka 2838 kérdése:

Xbox 360 csak zúg egyet és nem olvas tovább de filmet elsőre be olvasa van mikor játék olvasás közben azt írja ki Play DVD mikor Play gamest kéne írnia valaki valami ötlet?

Figyelt kérdés
2019. szept. 22. 18:51
 1/7 anonim ***** válasza:
Ki van flashelve? Anélkül nem viszi az írott játék lemezeket.
2019. szept. 22. 19:52
 2/7 A kérdező kommentje:
Nincs ki fleshelve és eredeti játékai vannak csak
2019. szept. 23. 08:23
 3/7 anonim ***** válasza:
Akkor lehet, hogy a DVD olvasója gyengélkedik. Nem lehet, hogy a lemezek karcosak és azért nem olvassa be? Bár nekem van PS2-re egy olyan full karcmentes lemezem amit valamiért nem tud beolvasni. Azóta se tudom miért.
2019. szept. 23. 08:37
 4/7 A kérdező kommentje:
Gondoltam a karcos lemezre is de 9 lemezem van és abból van amelyik elsőre latot xboxot és aztse olvasa be.
2019. szept. 23. 08:39
 5/7 anonim ***** válasza:
Szinte biztos, hogy az olvasó. A DVD film lemezeket úgy alkották meg, hogy a lehető leggyengébb - olcsóbb olvasó is vigye őket.
2019. szept. 24. 08:19
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm de már M1 el adtam az egész kacatot, motorral nincs ennyi baj. 🤪
2019. szept. 25. 00:20
 7/7 Qwert007 válasza:
Most Én is ezzel a problémával küzdök, hogy minden filmet visz az Xbox, de játékokat nem! Olvasón belül hol keressem a hibát?
2023. jan. 14. 02:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!